Nyt on hiukan aikaa tänne kirjoittaa pitkästä aikaa. Meilä oli n. kuukauden jakso ilman tietokonetta, kun odotettiin vakuutusyhtiöltä päätöstä vanhasta rikki menneestä läppäristä.

Nyt on taas kone ja elämä taas normalisoitunut.

Sitten asiaan, pitkä odotus kannatti, sillä nyt on Nena saanut uuden kaverin. Uusi perheenjäsen syntyi 28.12.2009 ja strategiset mitat olivat 51cm ja 3890g ja siis poika on kyseessä. Äiti ja Isä voivat hyvin ja uudenlainen arki on koittanut. Nena on tutustunut pikku hiljaa uuteen kaveriinsa ja ottanut asian tosi kivasti.

Nyt odotellaan n kuukauden päästä alkavaa valeraskauskautta ja katsotaan kuinka se vaikuttaa koiran ja pienokaisen suhteeseen. Kaiken kaikkiaan voimme olla ylpeitä siitä kuinka rauhallisesti on Nena ottanut asian ja se  antaa selvästi tilaa tarvittaessa ja lähestyy aina hyvin rauhallisesti poikaa.

Pakkasjakso saisi kyllä jo päättyä, sillä pitkillä lenkeillä ei olla päästy vielä käymään oikeastaan kuukauteen ja se näkyy kyllä pienenä turhautumisena Nenassa. Lähi metsissä ollaan Nenaa aktivoitu etsintä leikein ja kepin kanssa peuhaten, mutta tokoilua ei ole otettu kunnolla piiiiitkään aikaan.

Nyt varmaan kirjoitellaan taas tänne hiukan ahkerammin, kun on tämä kone ja kaikki....