Nena on ollut hiukan harmissaan sillä häntä ei huolittu mukaan illalla kun menimme syömään vanhempien luo Leinolaan. Nenan juoksu aika on nyt siinä vaiheessa, että göötti-uros Casper ei malta olla merkkailematta sisälläkään ja pelkona olisi että tulisi ei toivottuja vesikoira-göötti pentuja. Nena siis on joutunut olemaan yksin kotosalla, mutta pitkillä lenkeillä se on saanut käydä ja innokkaana leikkiä uuden vaaleanpunaisen pupun kanssa. Otin muutaman otoksen Nenasta nykyisessä muodossaam, kuvasta näkee, että turkki on kasvanut ja hiukan on aikuistumista olemukseen tullut - muutakin kuin pelkkiä harmaita karvoja.

Leinolassa muut koirat saivat pakkasesta sulatetut raa´at porsaan sorkat syötäväkseen aattona ja täytyy myöntää etten uskoisi Nenan kovin helpolla moisio syödä, ellei sitten viikkokausiin muuta olisi tarjolla. Halla oli myös ostanut joululahjaksi parit komean näköiset pehmolelut IKEA:sta, täytynee ostaa sitten Tampereen Ikeasta noita hauskan näköisiä pehmoleluja, kunhan se ensin valmistuu.

Satulla pienokaisen osotus etenee tuskaisen hitaasti, mutta merkkejä on jo ilmassa että kohta h-hetki koittaa. Nyt ollaan jo 4 päivää yli lasketun ajan, eikä Nenalle vieläkään ole syntynyt uutta leikkikaveria.

Joulu on silti ollut jo tähän mennessä ikimuistoinen ja talviset säät jatkuvat yhä.

Rauhaisaan loppuvuotta toivoo Nena perheineen!