Kesä rupeaa olemaan pikku hiljaa ohi ja arki työkiireineen koittaa. Nenan kanssa ollaan otettu rennosti ja vietimme loman nyt ensi kertaa oikeasti yhdessä koko porukalla. Treeneiltu ei juurikaan olla - ei ainakaan mitään uutta olla opeteltu. Toki pientä treeniä ja leikkiä on lähes päivittäin.

Tällä hetkellä on taas menossa Nenalla valeraskaus puuhat. Ruoka ei oikein maita, kitistää kovasti ja mennään outoihin paikkoihin nukkumaan jne... Eniten valeraskaus näkyy ruokakupin "peittelyssä" ja ylipäätään oudossa käytöksessä, joka poikkeaa normaalista. Toivottavasti menise moinen ohi, sillä pientä oireilua on jatkunut jo useita viikkoja. Tämä valeraskaus taitaa siis olla Nenan juttu ja tähän on totuttava - toivottavasti se ei pahene. Sillä viimeksi laitettiin meidän huonekaluja uusiksi oikeis urakalla ja nyt ei sellaista jaksaisi.

Käytiin muutama viikko sitten myös eläinlääkärillä piipahtamassa - kamalan hajun vuoksi. Pitihän se arvata että anaalirauhasiin oli kertynyt nestettä. Tämä saattaa johtua siitä että Nenan syömä Nutron kana-riisi on laadultaan huonontunut. Sen valmistus muutti jenkeistä unkariin ja paljon ollaan kuultu sen laadun huonontumisesta. Nenalle ei vanha ruoka kelpaa oikeastaan ollenkaan. Kokeilemme Acanaa nyt jos sitten vaihdettaisiin vaikka siihen.

Tällaista siis tällä erää.