Vietimme aivan mahtavan viikonlopun mökillä. Aurinko lämmitti mukavasti ja töitä tehtiin sopivan verkkaisesti. Tärkeinpänä tietenkin ylen syöminen ja rentoutuminen - mukavaa oli meillä ja Nenalla!

Nena painoi perjantai illan ja yön pihalla niin että olisi luullut sen sammuvan heti lauantaina. Energiapommimme kuitenkin ravasi vielä lauantain ja la-su välisenä yönä malttoi nukkua aamu viiteen saakka. Sitten piti ehdottomasti päästä taas ravaamaan pihalle, joten Nena otti ja lähti avattuaan ensin ulko-oven. Metsästin sitten vapauden huumasta päänsä sekaisin saanutta vesikkoa 10-15 minuuttia ennenkuin oveluudella sain sen satimeen ja takaisin nukkumaan. Sunnuntaina oli meno jo sitten huomattavasti rauhallisempaa. Tässä kuva sunnuntailta, kuten silmistä näkee vauhtia ei juurikaan enää ole.

Uinti oli koirilla viikonloppuna mieluista: Tane rotweiler kahlasi montakertaa vedessä ja putosi laiturinpäädtä kuperkeikalla veteen ja ui rantaan (piti nimittäin liikaa komennella lokkeja). Tilda innostui useamman kerran hakemaan keppiä vedestä uimalla ja olikin koko porukan rohkein. Nena oli jatkuvasti rantavedessä kahlailemassa, mutta keppiä ei haettu jos meni liian syvälle. Ainoastaan kerran irtosivat Nenan tassut pohjasta kun vahingossa meni liian syvälle - ehdin jo innostua, että nyt uidaan - mutta mitä vielä, Nena hetken aikaa kellui kuin korkki pinnalla ja sai sitten raapastua pikkusen vauhtia pohjasta ja taas oltiin turvallisesti "kuivilla". Millähän Nenan saisi tajuamaan, että kyllä sitä uimaankin pystytään?

Tokoilemassa oltiin taas viikonlopun jälkeen maanantaina. Ohjaajamme oli tehnyt nauhalla erotetun kehä-alueen, jossa sitten kokeiltiin kokeen omaisesti eri liikkeitä liikkeenohjaajan johdolla. Nena yllätti tällä kertaa iloisesti, tässä meidän suoritukset ja tulokset:

Luoksepäästävyys: 10
Paikallaan makuu 2,5 min: 10 (kaksi kertaa kävin palkkaamassa välissä)
Seuraaminen taluttimessa: 9 (pieni asentovirhe kahdessa pysähdyksessä)
Makuulle seuraamisesta: 10
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8 (kaksoiskäsky/käsimerkki)
Luoksetulo: 0 (karkasi ennen aikojaan ja otti 2-3 askelta, toisella kerralla jolkotteli luokse ja istui vinoon)
Hyppy: 0 ( ei hypännyt alussa ollenkaan, pari laiskaa onnistumista käsimerkillä avitettuna)
Seuraaminen taluttimetta: ei kokeiltu
Yleisvaikutelma: 7

Aika hyvin meidän ADHD-potilaalta!