Kävimme Nenan kanssa Veterillä kuvauttamassa lonkat ja kyynärät sekä samalla peilattiin silmät ja otettiin TGAA vasta-aine testiä varten verikoe. Erikoislääkäri Heikki Nurmi katsoi kuvat ja sanoi, että Nenan lonkkien maljat ovat hiukan matalat, joten A-lonkat ne ei ole. Hän lähetti lonkat B:nä eteenpäin, mutta sanoi vielä ettei saa sitten ihmetellä jos tulevat C:nä takaisin. Mitään vakavaa ei siis kuitenkaan havaittu. Pidetään peukkuja sen B:n puolesta.

Kyynärät olivat täysin terveet ja samoin silmät. Hyviä uutisia siis onneksi. TGAA vasta-aine testiä varten verikokeet selviävät n. kahden viikon kuluessa. Ne analysoidaan kuulemma Saksassa.

Nena vastusteli hiukan rauhoituspiikin saatuaan, mutta parin jaloille nousu yrityksen jälkeen lysähti makuuasentoon. Lääkärin kanssa sovittiin, että Nenalle ei anneta vasta-ainetta/herätysainetta vaan saa omaan tahtiin heräillä kun jaksaa. Tällä tavalla vieroitusoireet eivät kuulemma ole niin voimakkaat, mutta aikaa heräämiseen kuluu kauemmin.

Melkein 6 tuntia meni, että Nena nousi jaloilleen ja suostui syömään. Horjuvin askelin käytiin sitten ulkona pissalla ja taas nukuttiin hiukan. Nyt tuntuu heränneen vaikka hiukan horjuvaa on meno vielä. Silmiin laitetut pupillien laajennustipat aiheuttavat nyt vielä hiukan hankaluuksia kun ovenpielet tulevat liian lähelle ihan yllättäen kun raukka ei näe lähelle juuri ollenkaan.

Toko-kentälle Nenan otteet paranevat pikkuhiljaa ja kovasti odotellaan taas kun seuraavalla kerralla päästään näyttämään mitä ollaan viikon harjoittelun aikana opittu. Paikallaan makuussa ollaan etenkin menty eteenpäin, mutta jokaisessa osa-alueessa on vielä todella paljon harjoiteltavaa. Pidetään aiemmin sovittu aikataulu voimassa eli ensi keväänä sitten ensimmäisiin toko-kisoihin mukaan.