Saatiin vihdoin ja viimein lähdettyä käymään helsingissä. Tarkoituksenamme on ollut jo pitkään päästä pääkaupunkiseudulle Marikan ja Jarnon luokse. Lauantaina oli aivan mahtava ilma ja oli upeaa körötellä moottoritietä kohti etelää. Suuntasimme ensiksi Petran eli Nenan kasvattajan luokse, koska meidän pienokaisemme oli menossa yökylään äippänsä luokse. Tosi hienoa että Petra ottaa ilomielin vieraita kyläilemään, näin siis Nena pääsi pitkästä aikaa taas leikkimään äitinsä Nukan, isokielisen Nitron sekä iäkkään, mutta niin leikkisän Merrin kanssa.

No me lähdettiin sitten tikkurilaan tupareihin. Oli mukava ilta ja tuli syötyä ja juotua hyvin ja vatsa oli todella täynnä kun lähdimme pitkien yöunien jälkeen hakemaan vauvaamme Petran luota. Päätimme kuitenkin poiketa vielä matkan varrella Juhon ja Hallan pesueen luona moikkaamassa 3 gööttiä Myllypurossa. Samalla saimme vihdoin ja viimein häittemme kuvaotoksia mukaamme ja eiköhän ne kiitoskortit saada lähetettyä viimeistään joulukortteina vieraillemme.

Nena oli kotiutunut varsin hyvän Petran laumaan. Petra kertoi Nenan kömpineen omia aikojaan muutamaan otteeseen heidän sänkyynsä - oliskohan aika puutua siis kotonakin siihen ettei joka aamu tarvitsisi päästää Nenaa omaan sänkyymme tuojottelemaan. Nena nimittäin tuijottelee isoilla silmillään aina kun se on jotakin vailla (ruokaa, ulkoilua, leikkiä jne..) No ennen kuin lähdimme ajamaan karmeassa talvimyrskyssä kohti kotia puhuimme Petran kanssa vielä Turun kv-näyttelystä ja sovimme että neitimme käy hakemassa arvostelun sieltä kotiin. Petra lupasi esittää Nenan ja saas nähdä huomaako Espanjalainen tuomari Nenassa jotakin. No arvostelusta viis, Nena kuuluu jokatapauksessa sydämiimme omalla valloittavalla persoonallaan ja uskomme että jos Nenan suuri koko ei ole ongelma valloittaa hän myös näyttelytuomarinkin sydämen.

Ajoimme muuten helsingistä tampereelle tasan 4 tuntia! - ei siis ihan nopeusrajoitusten mukaan uskaltanut ajaa. Täytyy sanoa että ajomatka oli aivan varmasti pelottavin kokemus minun ajohistoriani aikana, näkyväisyys oli ajoittain nolla ja tuuli paiski autoa välillä tosi rajusti.