Kovin on ollut laiskaa kirjoittaminen, mutta taas koetetaan pienen tauon jälkeen. Nenan toinen toko kurssi päättyi ja kovasti ollaan joissakin perusjutuissa menty eteenpäin. Talvikausi taidetaan vain kertailla ja odotella neidin "aikuistumista". Emme oikein ymmärrä miten on mahdollista ettei meidän tietääksemme Nenalla ole vieläkään ollut juoksuaikaa. Olimme aivan varmoja jossakin 7,5-8 kk kohdalla että nyt neidillä alkaa ne päivät, mutta eipäs kyllä huomattu mitään.

No Nena on kyllä kasvanut melkoiseksi persoonaksi kuluneiden 9 kuukauden aikana. Aina on jokin yllätys odottamassa kun kotiin tullaan ja kotona ja ulkosalla leikeissä on todella paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jos rehellisiä ollaan niin ei kyllä ihan uskottu peroojen olevan tämänlaisia vauhtikoneita ja heti jos jätetään yksikin kunnon lenkki väliin ja käydään vain 45 minuutin reippailulla niin kyllä näkee durasel-pupusta sen. Neiti poppiin ja hyppii melkoisesti ja leikkii omiaan kun itse koettaa keskyttyä johonkin. Koetetaan juuri parasta aikaa sellaista käytäntöä että aina välillä kotona ollessamme laitamme Nena portin toiselle puolelle keittiöön niin saamme hiukan aikaa olla omissa oloissamme olohuoneen puolella.

1965351.jpg

Olin itse tuossa 4-5 päivää Hampurissa ja Sadun ollessa pitkässä yövuoroputkessa, sai Nena sijoituspaikakseen minun vanhempieni kodin leinolassa. Suuri kiitos lähtee porukoille leinolaan, kun kestitte meidän energia-pommiamme. Nena tietysti oli aivan innoissaan uudesta järjestelystä ja ei meinannut nahoissaan pysyä kun isäni tuli noutamaan sitä leinolaan - meinasi ruokakin jäädä syömättä kun Nena arvasi mihinkä sitä lähdetään. Satu oli sitä mieltä ettei se paljon perään katsellut kun ovesta lähti niin innoissaan oli siitä kun pääsee kiihdyttelemään rottis Tanen ja göötti Tildan kanssa.

Jännä juttu, että ennen kun Nena meni leinolaan, oli se melkoista leikkiä Tildan kanssa Tanen tyytyessä katsomaan sivusta, mutta nykyään on osat vaihtuneet. Tanen kanssa leikitään rajuin ottein ja Tilda koettaa mustasukkaisesti pitää huolta omasta kumppanistaan Tanesta roikkumalla tunkeutuja-Nenan kintussa. Aika hyvin, kun Tane lähentelee jo 10-vuotis päiväänsä ja painaa melkoista kyytiä meidän ruskean ydinkäyttöisen lampaan kanssa.

Syksy on kaunista aikaa, mutta joko se on ohi? No meidän kiihdyttelijältä ei virta lopu räntäkelilläkään.