Eilen saimme viettää ihanaa yhteistä juhlapäiväämme perheiden ja ystävien ympäröimänä. Ilta oli onnistunut kaikin puolin. Meidänlainen juhla jää ikuisesti muistoihimme. Messukylän vanhakirkko oli juuri niin historiallinen paikka kun toivoimmekin ja koruton ulkokuori sulki sisälleen kaikki läheiset, tärkeät ihmiset. Ravintola Hella ja Huone osoitti olevan loistovalinta juhlapaikaksi ja ihmiset tuntuivat viihtyvän mukavasti. Ruoka oli aivan mahtavaa ja raavaammatkin miehet saivat vatsansa täyteen. Oli nimittäin erikoista huomata kuinka pieni suullinen ruokaa täytti suun äärimmilleen herkullisista mauista. Saksofoni- ja pianomusiikki sopi tilaisuuteen ja yllätyin itsekin kuinka mukavalta jazz-tyyppinen musikaakimusiikki sopi tilaisuuteen. Illan päätti sitten Suomen vanhin englantilaistyyppinen Salhojankadun Pub.

Haluamme vielä kiittää kaikki juhlajärjestelyihin osallistuneita rakkaita ihmisiä - erityisesti vanhempiamme sekä kaasoja Marikaa ja Liinaa sekä bestman Tuukkaa. Olemme todella onnellisia ja tänään tuntuu todellakin siltä että aurinko paistaa kaikkialla.

Haimme puoliltapäivin Nenan hoidosta vanhempieni luota ja neiti tuntui viihtyneen hyvin. Hän oli saanut leikkiä vuorokauden verran 5 göötin kanssa ja sen kyllä näkyy nyt illalla -uni maittaa. Alla olevassa kuvassa hän hoivaa Runtu-Pertti kissaansa. Murkkuikäisen koiran kanssa ei aina ole niin helppoa mutta nyt asia ei vaivaa yhtään.
1869077.jpg