Oltiin mökillä kun Halla ja Juho tulivat näyttämään uutta Australian söpöläistään. Hurmaavan pieni pörröinen göötti tyttö Dralah Beep Beep eli tuttavallisemmin Piitu. Oli aivan suloinen ja tosi terhakka tapaus. Nena sai kyytiä ihan tosissaan etenkin jos lauma päätti kyykyttää meidän Nenaa porukalla. Pikkuisen pienemmissä erissä Nenan ei tarvinnut ihan niin paljon pelätä ja yksistään pennun kanssa leikittiin kyllä jos muut eivät olleet mustasukkaisina vieressä katsomassa.

No mökkireissun jälkeen käytiin sitten vielä Nenan kanssa viimeisissä Toko treeneissä. Kaikissa harjoituksissa emme kyenneet käymään, mutta monia juttuja harjoiteltiin silti. Nyt viimeisellä kerralla harjotieltiin vähän merkatun kepin tunnitamista ja noutoa. Ihan uusi liike Nenalle. Mutta kovin heinosti meni kaikki tänään. Otimme myös luoksetuloja, paikallaan makausta ja istumista. Seuraamista harjoittelimme kulkemalla pujottelemalla muiden koirien välistä ja kontaksi oli aivan loistava. Taisi Nena olla sopivan väsynyt ja nälissään, sillä taskussa olleet makkarat kiinnostivat kovasti ja liikkeet sujuivat mallikkaasti.

Ohjaaja tokaisi että Nena olisi valmis jopa jatkoryhmään, mutta ehkä tuo alokasryhmä voisi olla vielä parempi tässä vaiheessa, sillä nuo alokasliikkeet eivät ole vielä oikeastaan kovin tuttuja kokonaisuudessaan ,sillä harjoittelimme paljon ryhmän kanssa edistyneempia juttuja esimerkiksi voittajaluokan liikkeitä. Lopuksi oli hauska kuulla kun ohjaaja sanoi että Nenasta voi olla vaikka mihin jos vain meikäläisellä intoa piisaa ja sanoipa hän että voisi vaikka itselleenkin haluta meidän Nenan kaltaisen touhottajan. Nyt sitten omatoimista harjoittelua lisää ja syksyllä täytyy katsoa mitä keksisi seuraavaksi.