Meillä piti tänään alkaa ensimmäinen koulupäivä eli tokoilemaan piti lähteä, mutta surkean räntäkelin takia pääsemme aloittamaan vasta viikon päästä. Kotona siis jatkamme omia harjoituksia vielä ainakin viikon.

Viikon varrella on ehtinyt taas tapahtua kaiken näköistä. Ötökkä teki pesänsä Nenan klyyvariin ja nenäpunkin karkoitukseen piti ryhtyä. Neiti aivasteli ihan tolkuttomasti aina heräillessään ja liikkeelle lähdettäessä, myös sellaista rään sisäänpäin vetoa, rajua imemistä sisäänpäin ilmeni. No nyt on helpottanut ja lääke tuntuu tepsineen.

Painoa on onneksi ruvennut kerääntymään lisää ja neiti tuntuu vahvistuvan ihan silmissä, turkin leikkauksen jälkeen kun hän näytti niin hintelältä ja pitkäjalkaiselta. Nenan turkki on etenkin alaselän osalta mennyt kivasti tiiviiseen kippuraan ja karvapeite alkaa selvästi jo tiivistyä kauttaaltaan. Teimme myös huomioin, että myös vaaleampaa karvaa on ruvennut kasvamaan selkään, joten kai sen meidän tumman kaakaon ruskea karvapallo näyttää vanhempana vaaleammalta - harmi kyllä.
Tänään voitaisiin mennä vaikka Tildaa ja Tanea moikkaamaan, lähtisköhän ne leikkimään mun kaa?

 1459589.jpg