Tänään oltiin taas tottelevaisuuskoulutuksessa ja tunti meni oikeastaan varsin hyvin. Olimme treenanneet edessä istumista ja se sujuikin tänään varsin mallikkaasti. Etenimme tänään sivulle käskyyn ja perusasennon harjoitteluun, joka yllätyksekseni meni pari kertaa todella hienosti ja kontakti säilyin vielä pitkään liikkeen jälkeen. Kontakti oli muutenkin tänään parempi kuin ensimmäisellä kerralla, mutta vielä sitä on päivittäin otettavan kerta toisen perään.

Kävimme eilen taas leikkimässä Tanen ja Tildan kanssa. Tane oli ensin leikkikaverina ja intoutui varsin lapsellisiin leikkeihin Nenan kanssa, mutta tarkkana saa olla kun painoeroa on koirien välillä 50 kiloa. Tilda kävi eilen karsimassa agilityryhmään ja pääsi loistavin arvosanoin ryhmään mukaan. Tilda oli ollut juhlistamassa 1 vuotis synttäreitään Helsingissä aiemmin päivällä yhdessä sisarustensa kanssa. Reissu oli vienyt hiukan mehuja, mutta ei lannistanut gööttiä kokonaan, sillä painiksihan se taas meni ja jälleennäkemisen riemu oli melkoinen Tildan ja Nenan kohdatessa.

Tällä viikolla sitten lisää seuraamisharjoitteita ja luoksetuloa sekä perusasennossa pysymistä. Millähän tuosta meidän karvaturrista saisi tuon innokkaan hyppimisen pois, sillä aina joka treenissä pitää leikkiä kengurua?

Ai niin rokotukset on nyt hoidossa ja kaikki muutenkin on ok. Nenan alaleuka on hiukan kapea ja nuo ala kulmurit painavat kitalakeen, joten hampaiden vaihtumista kovasti odotellaan. Tohtori Jussi oli Nenasta sitä mieltä, että rakenteessa on jotakin urosmaista ja jäntevyyttä sekä lihasta on mukavasti. Painoa oli kertynyt 10,5 kiloa, mutta vielä se minun silmään näyttää hiukan honkkelilta pitkine kinttuineen. Kuvaa en nyt ole saanut, sillä kamera on jäänyt kummipoikani luokse, mutta lisään kyllä kuvia kunhan taas kerkeän kuvauspuuhiin.
1535881.jpg1546529.jpg